Staycation cashback

Nog geen vakantieplannen?

Of ziet het ernaar uit dat je komende zomer helemaal niet op reis zal kunnen? Of erger nog: dat je buitenlandse trip gecanceld wordt? Renson verzacht de pijn met 2000 euro cadeau cash (excl. BTW) op een Camargue of Camargue Skye terrasoverkapping* … Met dat bedrag ter waarde van een all-in vakantie ben je alsnog zeker van een magische zomer thuis!

Hoe? Tover je eigen tuin om in een onvervalst vakantiedomein! Met een Renson Camargue kan je buiten leven, koken, feesten en zelfs werken … de hele zomer lang. Zelfs wanneer het weer niet ‘wow’ is. ‘Thuisvakantie’ of ‘staycation’, … hoe je het ook noemt: je gaat een onvergetelijke zomer tegemoet.

Ontdek je korting, schaf je de Camargue terrasoverkapping van je dromen aan en bereid je voor op een ongelofelijke zomervakantie in je eigen tuin.

*Deze ‘Staycation’ actie is enkel geldig voor bestellingen van standaard configuraties vanaf 12.000 euro (exclusief BTW )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *